Het team

Wil je meer weten over wie Allroad nou precies is? Dan ben je hier op de goede plek. Wij ontzorgen opdrachtgevers, en vinden de perfecte droombaan voor jou als uitzendkracht!

John Dekker

Algemeen directeur

John is eigenaar van zowel Allroad als Rijschool Dekker. Onder zijn vleugels is Allroad in zijn twaalfjarig bestaan uitgegroeid tot dé expert op gebied van opleiding en plaatsing van professionele chauffeurs voor de transport- en logistieke sector en openbaar vervoer. 

Roel van Kempen

Operationeel directeur

Roel is de operationeel directeur van Allroad en weet van alles wat. Werkt het langst van iedereen bij Allroad en is in die zes jaar uitgegroeid tot onmisbare alleskunner. Roel houdt het team, zover als mogelijk, in toom. 

Rezan Güntekin

Intercedent openbaar vervoer

Rezan werkt bij Allroad als intercedent openbaar vervoer en weet van iedere buschauffeur hoe het gaat op het werk. Iedereen kan bij Rezan zijn/haar ei kwijt, zowel de chauffeurs als zijn collega’s op kantoor. Duikt zo in zijn werk dat je hem af en toe vergeet, maar wanneer er een gevatte opmerking het kantoor in geslingerd wordt, weet je dat ‘ie van Rezan komt. 

Tom Klijn

Intercedent openbaar vervoer

Tom onderhoudt als intercedent openbaar vervoer nauw contact met zijn relaties en is altijd in voor een babbeltje. Samen met Rezan zijn ze met recht een golden duo te noemen en vullen elkaar naadloos aan. Met zijn kennis van ICT staat hij altijd voor zijn collega’s klaar.

Quinten van der Molen

Business manager transport

Quinten, we noemen hem ook wel onze bel-koning. Is met zijn scherpe blik altijd op zoek naar de beste kandidaten voor transport en weet die ook te vinden. Heeft soms wat gekke ontbijtgewoontes maar dat nemen we voor lief.

Evy Wouters

Marketeer

Deze vrolijke creatieveling weet zowel met beeld als met tekst de perfecte social media post neer te zetten. Een advertentie om meer kandidaten te werven? Evy schudt er zo eentje uit haar mouw. Laat zich door niemand gek maken en staat haar vrouwtje wel.

Britt Potton

Officemanager

De spin in het web bij Allroad, dat is hoe we Britt het beste kunnen omschrijven. Deze pientere dame is niet op haar mondje gevallen en dat is precies wat het team nodig heeft. Geef haar een nieuw project en ze duikt er helemaal in.

Norbert van Hoften

Accountmanager openbaar vervoer

Een gevestigde naam binnen de OV-sector, zo kunnen we Norbert inmiddels wel noemen. Weet als accountmanager openbaar vervoer de juiste contacten op de juiste momenten te benaderen. Helpt Allroad verder groeien op gebied van openbaar vervoer.

Op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks het laatste nieuws op gebied van transport, logistiek en ov, én de nieuwste vacatures. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.