Allroad Arbeidsbemiddeling

Studenten opgelet: deze bijbaan wil je hebben

Iedere student zal het herkennen: studeren kost bakken met geld. En dan niet alleen de studie zelf, maar zeker ook je studentenkamer en natuurlijk het uitbundige studentenleven wat erbij hoort. Er waren tijden dat we nog terug konden vallen op de studiefinanciering, maar sinds die is overgezet van gift naar lening, wordt het aantrekkelijker (en noodzakelijker) om te gaan werken. Maar wat voor werk ga je dan doen?

Een bijbaan die goed verdient

Tja, je kunt natuurlijk werk in de horeca zoeken. In heel Nederland struikel je figuurlijk over de vacatures. Maar iedereen weet inmiddels dat horeca niet de best betaalde bijbaan is. Vakkenvullen in de supermarkt dan? Word je ook niet bepaald rijk van. Wat dan wel? Hier komt ‘ie: buschauffeur! Via Allroad kun je namelijk een studententraject volgen waarin je klaargestoomd wordt om buschauffeur te worden.

Waarom buschauffeur?

De vraag is eigenlijk: waarom niet? Werken als buschauffeur heeft vele voordelen en het studententraject is speciaal ingericht zodat jij naast je studie de opleiding kunt volgen. De grootste voordelen staan hieronder voor je op een rijtje.

  • Een van de best betaalde bijbanen
  • Korting op je opleidingstraject
  • Soepele terugbetalingsregeling
  • Flexibel je lessen indelen naast je studie
  • Bepaal zelf hoeveel uren je werkt en wanneer

Ben je benieuwd hoeveel je gaat verdienen als buschauffeur?

Zij gingen je voor

Onlangs zijn er weer twee studenten geslaagd voor het studententraject. Zij volgden via Allroad de opleiding tot buschauffeur en zijn inmiddels ook daadwerkelijk aan het werk als buschauffeur. Thomas (20) studeert in Tilburg en behaalde onlangs zijn D rijbewijs. Het bus rijden is hem niet vreemd; zijn moeder werkt ook al jaren als buschauffeur, dus hij kent het klappen van de zweep. Ook Jasper (20) slaagde enkele weken geleden voor zijn opleidingstraject. Met veel plezier rijdt hij, naast zijn studie, in Den Bosch en omstreken.

Buschauffeur Jasper
Jasper (20) uit Den Bosch
Thomas (20) uit Tilburg

Ook bijverdienen als buschauffeur?

Wil je meer weten over ons studententraject? Lees hier meer over de procedure.

Meer lezen?

Buschauffeur Vincent

De route van Vincent

Vincent hield altijd al van rijden. En welk beroep past daar beter bij dan het beroep van buschauffeur?
Wat hij het allerliefst doet? Dat lees je hier.

Lees verder »

De route van Marco

‘A smile for every mile’, dat zijn de woorden die Marco gebruikt als hij vertelt over zijn werk als vrachtwagenchauffeur | Lees verder.

Lees verder »