Werken bij PreZero, iets voor jou?

Kom erachter tijdens de open dag!

Over PreZero

PreZero haalt afval op en maakt er nieuwe grondstoffen van. Ze zorgen ervoor dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maakt PreZero de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.
De organisatie telt 55 locaties door het land.

 

De functies

Wij zijn voor PreZero vooral op zoek naar C-chauffeurs en opleidingskandidaten voor de locaties Oss, Helmond en Waalwijk. Via Allroad leiden wij kandidaten op tot C-chauffeur.

PreZero is een fijn bedrijf waar je als medewerker veel doorgroeimogelijkheden hebt als je dat wil. Zo kun je als belader beginnen, terwijl je tegelijkertijd via Allroad de opleiding tot C-chauffeur volgt. Zo leer je de routes en de werkzaamheden al kennen, en kun jij na het behalen van je rijbewijs gelijk als volleerd chauffeur aan het werk. 

Kom jij een kijkje nemen?

🗓️ Zaterdag 22 april 2023                  🕙 10:00 – 16:00 uur                 📍 Sluisweg 66, Waalwijk

Op zaterdag 22 april organiseren wij in samenwerking met PreZero een open dag. Kom jij een kijkje nemen, bij misschien wel jouw toekomstige werkplek?

Enthousiaste medewerkers laten je het bedrijf zien en vertellen je alles over het werken bij PreZero.
Leuk: je mag meteen een proefritje maken in de vrachtwagen. En wil je meer weten over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur? De medewerkers van Allroad en PreZero staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Meld je aan voor de open dag

Ben jij vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je je vrachtwagenrijbewijs nog niet en zoek je een fijn bedrijf om aan de slag te gaan? Kom dan naar de open dag en maak kennis met PreZero! 

Meld je aan via onderstaand formulier. 

Inschrijfformulier open dag | zaterdag 22 april

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen als jij een proefrit wil maken.

Maak een proefrit in een vrachtwagen

Kom álles te weten over het werken bij PreZero

Proef de sfeer tijdens een rondleiding