Allroad Arbeidsbemiddeling

Functies in transport en logistiek

Ben jij op zoek naar een baan, maar ben je nog aan het oriënteren in wat voor functie? Wij plaatsen veel vrachtwagenchauffeurs, daar staan wij om bekend. Maar wist je dat jij als logistiek medewerker of als opleidingskandidaat bij ons ook aan het juiste adres bent?

Vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur, je raadt het al, ben je veel onderweg. Een functie met veel vrijheid en veel kilometers. Of je nu veel stops wilt of juist weinig; er is altijd een functie die bij jou past. Ben je graag de hele dag alleen? Perfect, dan zoeken wij een job voor jou met veel kilometers en weinig stops. Werk je graag samen met een collega en houd je van veel klantcontact? Wij vinden de baan die bij jou past.

chauffeur voor vrachtwagen

Op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur?

heftruck

Logistiek medewerker

Deze functie kan alle kanten op. Logistiek medewerker is een verzamelnaam voor alle functies in en rondom het magazijn. Hierbij kun je denken aan heftruckchauffeur, rangeerder, loodsmedewerker en noem maar op. Voor ieder wat wils dus. Door ons grote netwerk in Noord-Brabant en Limburg, vinden wij altijd een functie die bij jou past.  

Werken als logistiek medewerker?

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Wanneer jij nog geen C of CE rijbewijs hebt, ben je bij Allroad aan het juiste adres om de opleiding te volgen. Wij zorgen ervoor dat je naast je werk de rijopleiding kunt volgen en vervolgens als volleerd vrachtwagenchauffeur bij een van onze opdrachtgevers aan het werk kunt. Samen met jou gaan wij op zoek naar een werkgever die bij jou past. 

vrachtwagen rijschool

Start jij binnenkort de opleiding tot vrachtwagenchauffeur?

Werken bij een van deze opdrachtgevers?