Allroad Arbeidsbemiddeling

Werken bij PreZero, iets voor jou?

Lees snel verder!

Over PreZero

PreZero haalt afval op en maakt er nieuwe grondstoffen van. Ze zorgen ervoor dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maakt PreZero de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.
De organisatie telt 55 locaties door het land.

 

De functies

Wij zijn voor PreZero vooral op zoek naar C-chauffeurs en opleidingskandidaten voor de locaties Oss, Helmond en Waalwijk. Via Allroad leiden wij jou op tot C-chauffeur.

PreZero is een fijn bedrijf waar je als medewerker veel doorgroeimogelijkheden hebt als je dat wil. Zo kun je als belader beginnen, terwijl je tegelijkertijd via Allroad de opleiding tot C-chauffeur volgt. Zo leer je de routes en de werkzaamheden al kennen, en kun jij na het behalen van je rijbewijs gelijk als volleerd chauffeur aan het werk. 

Kom jij kennismaken?

Ben jij vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je je vrachtwagenrijbewijs nog niet en zoek je een fijn bedrijf om aan de slag te gaan? Maak dan kennis met PreZero! 

Je kunt je nu aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin vertellen we je alles over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur en het werken bij PreZero. Je kunt ons natuurlijk ook al je vragen stellen. 

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier en kom erachter of een baan bij PreZero bij jou past!

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen om een afspraak te maken.

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek