Allroad Arbeidsbemiddeling

Voor opdrachtgevers

Wij zijn Allroad. Wij ontzorgen opdrachtgevers en verzorgen de perfecte match tussen chauffeur en werkgever. Wil jij weten hoe het proces bij ons in zijn werk gaat? Kijk dan snel verder. 

Werving en selectie

Personeelsadministratie

Opleiding en bij- of omscholing

Allroad vindt de perfecte chauffeur voor jou!

Elke dag genoeg bus- en vrachtwagenchauffeurs zodat alle wagens en bussen de weg op kunnen is jouw hoofdzaak. Maar door de dagelijkse business ontbreekt het je aan tijd voor acquisitie, sollicitaties en opleiding. Schakel daarom Allroad in. Wij leveren een flexibele schil aan bus- en vrachtwagenchauffeurs. Nemen zorgen over personeelstekort weg. En vervullen praktische zaken als administratie, functioneringsgesprekken en ziekteafhandeling. Leg je vraag bij ons neer.

Vertel ons jouw ideale werknemer en wij gaan op zoek!

Allroad helpt opdrachtgevers al twaalf jaar lang aan vrachtwagenchauffeurs, buschauffeurs en logistiek medewerkers. Binnen het openbaar vervoer hebben wij opdrachtgevers als Arriva, Connexxion en Hermes. 

Landelijke dekking

Dankzij ons uitgebreide netwerk rijden er beroepschauffeurs van Maastricht tot Amsterdam. Jij hoeft niet bang te zijn geen chauffeur te hebben met onze landelijke dekking. Op dit moment schakelen wij tussen een poule van 250 kandidaten en 40 opdrachtgevers. Waar de opa van huidig directeur John Dekker in 1932 met rijschool Dekker de basis legde voor het bedrijf, nam onze expertise in de afgelopen 12 jaar een vogelvlucht. We hielpen 160 opdrachtgevers aan beroepschauffeurs en vervulden 9000 vacatures.

Kennismaking op locatie

Nadat jij jouw vraag bij ons neerlegt, neemt een van onze medewerkers contact met je op.

De eerste kennismaking vindt plaats op jouw bedrijfslocatie. Zo krijgen we een gevoel bij jouw organisatie en kunnen we een geschikte werknemer aan je koppelen. Of dat nu gaat om één ervaren vrachtwagenchauffeur, vijf logistieke medewerkers of een dozijn nieuw op te leiden buschauffeurs.

Verder leggen wij je uit hoe de intake in elkaar steekt. Mocht er in sommige gevallen een opleiding nodig zijn, dan vertellen we je daar ook meer over. Wij bespreken uiteraard ook het kostenplaatje, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan!

Wij nemen graag jouw personeelszaken uit handen

Na het vinden van de juiste kandidaat, stopt het niet. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de personeelsadministratie en voeren de functioneringsgesprekken. Mits je dat natuurlijk wilt. Onze intercedenten houden contact met de chauffeur(s). Zo blijven wij op de hoogte van de situatie en kunnen wij op tijd schakelen als er iets verandert in jouw wens of die van de chauffeur.

Opleiding en bij- of omscholing

Laat de zoektocht naar een geschoolde chauffeur of logistiek medewerker aan ons over.

Werving en selectie

Ons ervaren team van intercedenten neemt het proces van werving en selectie compleet uit handen. 

Functionerings-gesprekken

Wij begeleiden de kandidaten ook nadat ze bij jouw bedrijf gestart zijn en verzorgen de functioneringsgesprekken.

Personeels-administratie

Vakantieaanvragen? Loonstrookjes? Onze eigen administratief medewerkster verzorgt alles op gebied van personeelsadministratie tot in de puntjes. 

Ziekteafhandeling

Ook op gebied van ziekteverzuim hoef jij je geen zorgen te maken, die taak nemen wij ook op ons. 

En nog meer!

Vind de juiste kandidaat voor jouw vacature

Buschauffeur nodig?

Laat de zoektocht naar een geschoolde chauffeur of logistiek medewerker aan ons over.

Vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker nodig?

 Laat de zoektocht naar een geschoolde chauffeur of logistiek medewerker aan ons over.