Allroad Arbeidsbemiddeling

Opleidingsplan

Ben jij op zoek naar nieuwe chauffeurs voor jouw bedrijf en ervaar je hierbij, net als de rest van de transportwereld, de krapte in de arbeidsmarkt? Wij zoeken graag samen met jou naar de juiste oplossing.

Eigen rijschool

• Opleiding voor een aantrekkelijk tarief • Korte communicatielijnen • Snel en effectief verloop van de opleiding

Totale ontzorging

Op gebied van: • Financiën • Begeleiding • Opleiding • Werving & selectie

Minstens één jaar in dienst

• Gemotiveerde en gekwalificeerde chauffeur na behalen rijbewijs • Voor minstens één jaar in dienst • Na een jaar mogelijkheid tot overname contract

Geen risico's en investeringen

Door onze werkwijze loop jij als opdrachtgever geen risico's en hoef je geen investeringen te maken. 

Het voordeel van het opleidingsplan

Wij werven geschikte opleidingskandidaten voor jou en doorlopen met hen de totale selectieprocedure, waaronder de intakes. Is de kandidaat geschikt? Dan gaan wij kijken welk transportbedrijf het beste bij diegene past, zodat er een perfecte match is tussen de kandidaat en het bedrijf waar hij/zij voor gaat werken.

De opleidingskandidaat zal bij jouw bedrijf in een logistieke functie starten en daarnaast bij onze rijschool de lessen voor het groot rijbewijs volgen. Op deze manier ontwikkelt de kandidaat al de juiste mentaliteit en binding met jouw bedrijf. Deze ervaringen kan een kandidaat weer meenemen op het moment dat hij/zij de wagen op gaat. De opgeleide chauffeurs beschikken hierdoor allemaal over het DNA dat past bij jouw bedrijf.

Wil jij meer informatie over o.a. de opleidingsomvang, de procedure van de opleiding en de minimale inhuurperiode? Ontvang dan ons magazine over het opleidingsplan, geheel vrijblijvend in je mail.

Wij nemen personeelszaken van onze opdrachtgevers uit handen.

Opleiding en bij- of omscholing

Wij bieden mogelijkheden voor het C, CE, D en BE rijbewijs en code 95.

Werving en selectie

Wij werven geschikte kandidaten voor jou en doorlopen met hen de totale selectieprocedure.

Functionerings-gesprekken

Wij hebben regelmatig contact met de werknemer, jou en de leidinggevende om voldoende op de hoogte te zijn van het functioneren van de werknemer.

Personeels-administratie

Geen administratieve rompslomp meer, want wij regelen dit allemaal voor jou.

Ziekteafhandeling

Komt jouw werknemer in de ziektewet terecht? Ook hier hoef jij de administratie niet voor te regelen, want dit pakken wij voor jou op. 

En nog meer!