Allroad Arbeidsbemiddeling

Start jouw nieuwe avontuur
achter het stuur!

Bij Allroad bieden we de kans om kennis te maken met het beroep van bus- of vrachtwagenchauffeur . Of je nu al ervaring hebt of altijd al nieuwsgierig was naar het besturen van zo’n indrukwekkend voertuig, nu is het moment om achter het stuur te kruipen! 

Kom jij een proefrit maken?

Stap in en ontdek de wereld van de beroepschauffeur! Benieuwd hoe het is om achter het stuur van een bus of vrachtwagen te zitten? Onze proefritdagen bieden jou de perfecte gelegenheid om dat te ervaren, een unieke kans om te ontdekken of het chauffeursvak iets voor jou is. Meld je nu aan en verken vrijblijvend de mogelijkheden binnen Transport & Logistiek en het Openbaar Vervoer. 

Houd er rekening mee dat voor het maken van een proefrit een geldig B-rijbewijs vereist is.

 Hoe ziet deze dag er precies uit?

1.  We verwelkomen je bij Allroad (Langendijk 27 in Eindhoven) met een kop koffie.

2.  Na een korte kennismaking mag jij plaatsnemen achter het stuur van de bus of vrachtwagen.

3.  Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs maak je een ritje door Eindhoven.

4.  Na de proefrit ontvang je alle informatie over de opleiding tot bus-of vrachtwagenchauffeur en staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meld je aan voor een proefrit via onderstaand formulier. Om deel te kunnen nemen is een geldig B-rijbewijs verplicht. Zodra je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op om een geschikt tijdstip af te spreken. 

Wist je dat wij vacatures in bijna heel Nederland hebben? Je kunt altijd wel ergens bij jou in de buurt aan de slag! 

Waarom kiezen voor Allroad?

Bij Allroad hebben we alle kennis in huis op het gebied van Transport, Logistiek en Openbaar Vervoer. Via onze eigen rijschool heb je de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot bus- of vrachtwagenchauffeur. Wij voorzien niet alleen in een opleiding tot beroepschauffeur, maar helpen je ook direct bij het vinden van de perfecte baan. Zodra jij je rijbewijs hebt gehaald, kun je meteen aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dankzij ons ruime aanbod aan vacatures is er altijd een passende functie voor jou beschikbaar.

Eigen rijschool

100% baangarantie

Groot aanbod vacatures

Benieuwd naar de ervaringen van onze chauffeurs?

Kim

De route van Kim

De 24-jarige Kim is één van de jongste buschauffeurs van Arriva. Ze begon vastberaden aan de opleiding en nu rijdt ze met veel plezier rond.

Lees verder »
Video afspelen