Allroad Arbeidsbemiddeling

Werken bij Tuinmaximaal

Hoe is het om voor een opdrachtgever te werken? Om je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, zetten we enkele van onze opdrachtgevers in de spotlights. Je leest hier alles over de werkzaamheden, de collega’s en natuurlijk hoe je voor hen aan de slag gaat.

Over Tuinmaximaal

Tuinmaximaal is een snelgroeiend bedrijf in Eindhoven dat gespecialiseerd is in de verkoop van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, zonwering en meer. Met de verkoop van maar liefst 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar, mogen ze zich met recht dé marktleider in Europa noemen. In acht jaar tijd zijn ze gegroeid tot een team van meer dan 200 trotse Tuinmaximaal collega’s.

In gesprek met de corporate recruiter

We gingen in gesprek met de corporate recruiter bij Tuinmaximaal. Zij vertelt alles over de bedrijfscultuur, de doorgroeimogelijkheden en wat het werken bij Tuinmaximaal zo leuk maakt. Lees haar verhaal via onderstaande knop. 

Wil je meer weten over de functies in Transport en Logistiek?

De functies bij Tuinmaximaal

Wij zijn voor Tuinmaximaal meestal op zoek naar B chauffeurs, C chauffeurs en bijrijders, maar ook functies als magazijnmedewerker en klantadviseur vervullen wij met veel plezier. Tuinmaximaal is een fijn bedrijf waar je als medewerker veel doorgroeimogelijkheden hebt als je dat wil. Zo kun je als bijrijder beginnen, terwijl je tegelijkertijd via Allroad de opleiding tot C chauffeur volgt. Op die manier leer je de routes en de werkzaamheden al kennen, en kun jij na het behalen van je rijbewijs direct als volleerd chauffeur aan het werk. Wil je je verder ontwikkelen, dan kun je doorgroeien tot medior en zelfs senior chauffeur, leuke functies met meer verantwoordelijkheden.

Wil je weten hoe een werkdag als C-chauffeur en een werkdag als magazijnmedewerker bij Tuinmaximaal eruit ziet? Download de infographics hieronder. 

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze uitzendkrachten? Danny, Henry en Jaimy vertellen je hoe het is om bij Tuinmaximaal te werken. 

Geld verdienen en ondertussen je C-rijbewijs halen?

Ook dat is mogelijk! Via Allroad kun je aan de slag als logistiek medewerker en ondertussen de opleiding voor het C-rijbewijs volgen. Meer informatie over het opleidingstraject vind je via onderstaande knop.

Benieuwd hoe een week als opleidingskandidaat eruit ziet? Kijk dan eens naar de infographic, te downloaden hieronder.