Allroad Arbeidsbemiddeling

Jouw droombaan als vrachtwagenchauffeur

Wil jij je vrachtwagenrijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Allroad biedt de mogelijkheid om je C of CE rijbewijs te halen en vervolgens direct de wagen op te gaan. Tijdens de opleiding tot vrachtwagenchauffeur kun jij al bijverdienen als bijrijder, B-chauffeur of logistiek medewerker.

Thom gaat zijn grote droom achterna...

...jij binnenkort ook?

Lees dan snel verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de transportwereld?

De route naar jouw droombaan

1. Werken in de logistiek

Om alvast kennis te maken met de transportwereld ga jij eerst aan de slag als bijrijder, B-chauffeur of logistiek medewerker. Zo leer je het transportbedrijf al goed kennen. Bij dit bedrijf kun je doorgroeien tot vrachtwagenchauffeur. 

2. De opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Om de vrachtwagen op te mogen heb je natuurlijk je rijbewijs nodig. Bij Allroad kun je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur volgen. Zo kun je je C of CE rijbewijs halen. Terwijl je bezig bent met de praktijklessen en het leren voor je theorie examen, kun je lekker bijverdienen als logistiek medewerker. Via de knop hieronder lees je alles over het opleidingstraject.

3. Aan de slag als vrachtwagenchauffeur

Het is zover: je bent geslaagd voor je rijbewijs! Gefeliciteerd! Je mag zelfstandig de weg op. Hoe zo’n werkdag als vrachtwagenchauffeur eruit ziet, verschilt per functie. In deze blog leggen we je het zo goed mogelijk uit.

Ben jij al vrachtwagenchauffeur?

Kijk dan eens naar onze vacatures. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Ervaringen

Ben je benieuwd hoe het is om als vrachtwagenchauffeur te werken? Richard, Marco en Gerry vertellen hun verhaal.

De route van Marco

‘A smile for every mile’, dat zijn de woorden die Marco gebruikt als hij vertelt over zijn werk als vrachtwagenchauffeur | Lees verder.

Lees verder »
Gerry

De route van Gerry

De liefde voor het chauffeursvak is Gerry (64) met de paplepel ingegoten. Al vanaf zijn 18e is hij vrachtwagenchauffeur. Lees meer.

Lees verder »