Allroad Arbeidsbemiddeling

Maak kennis met het beroep van buschauffeur

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Hoe dan ook; we nodigen je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur bij jou past!

Bezoek onze open dag!

In samenwerking met Arriva organiseren wij regelmatig open dagen om iedereen kennis te laten maken met het beroep van buschauffeur. De open dagen vinden plaats op de vestigingen van Arriva. Je kunt dus meteen een kijkje nemen bij misschien wel jouw toekomstige werkplek! 

Medewerkers van Allroad en Arriva vertellen je alles over de opleiding tot buschauffeur en het werken als buschauffeur. Je kunt ze natuurlijk ook al je vragen stellen. Daarnaast mag je meteen een proefritje in de bus maken, uiteraard onder begeleiding van een rijinstructeur. Zo kom je erachter of een baan als buschauffeur bij jou past.

Ben je na de open dag nog steeds enthousiast? Dan kun je meteen starten met de opleiding.
 Bij Allroad leiden wij jou op tot buschauffeur en zodra je je rijbewijs hebt behaald kun je de weg op met de bussen van Arriva.

Maak een proefrit in een stadsbus

Maak kennis met Allroad en Arriva

Kom álles te weten over het werken als buschauffeur

Zien we jou snel?

Meld je aan voor de open dag via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op. 

Benieuwd hoe anderen onze open dagen hebben ervaren?

Frank
FrankBezoeker open dag
Lees verder
Frank ziet zichzelf wel buschauffeur worden na een eerste proefrit. Frank: “de proefrit was inspannend, maar vooral erg leuk. Ik zie het mijzelf wel doen. Ik heb affiniteit met mobiliteit. Ik werk nu af en toe voor een Oldtimer verhuurbedrijf en ik ben zelf in het bezit van klassieke auto’s. In Amerika heb ik al eens met een hele grote camper gereden, maar dit is andere koek. Ik zou eerder voor het vak van buschauffeur kiezen, dan vrachtwagenchauffeur. Sowieso leuker om mensen te vervoeren dan vracht en ik vind dat veel meer mensen gebruik moeten maken van het OV. De wegen slibben dicht. En na 30 jaar werken op kantoor wordt het wel eens tijd voor iets totaal anders. Ik wil iets doen! Daarnaast fijn dat 2 tot 3 dagen per week werken tot de mogelijkheden behoort”.
Carla
CarlaBezoeker open dag
Lees verder
Carla is samen met haar zoontje Ivo op de open dag in Breda. “Leuk, om eens te kijken of het iets voor mij kan zijn, zo’n bus besturen. Ik heb mijn zoontje meegenomen en die mocht ook achter het stuur plaatsnemen. Geweldig!" Carla: “3,5 week hebben we met het gezin met een camper door Canada gereden. Dat heeft iets in mij aangewakkerd. Ik werk nu op kantoor, maar daar krijg je de seizoenen niet eens mee. Dus, misschien toch ooit een carrièreswitch maken. Het is in elk geval heel gaaf om zo’n grote bus te besturen. En, ook leuk om dan in je eigen stad rond te rijden”.
Previous
Next

Bekijk onze vacatures