Allroad Arbeidsbemiddeling

Opleiding tot buschauffeur

Een lang, groot voertuig besturen, altijd onderweg zijn en toch de hele dag onder de mensen. Wil je buschauffeur worden? Dan ziet jouw dag er binnenkort zo uit! Bij Allroad kun je snel en laagdrempelig je D rijbewijs halen en code 95 om vervolgens direct aan het werk te gaan als buschauffeur.

Direct aan de slag als buschauffeur nadat je opleiding is afgerond

Code 95, inclusief nascholing, compleet door ons verzorgd

Altijd garantie op een baan als buschauffeur via Allroad

Hoe ziet de opleiding tot buschauffeur eruit?

Na het voortraject, met onder andere een medische en psychologische keuring, ga je daadwerkelijk aan je opleiding beginnen. Wanneer je geslaagd bent voor het theoriegedeelte begint het leukste onderdeel: de praktijklessen! Heb jij je D rijbewijs gehaald, dan ga je meteen de weg op als buschauffeur.

Tijdlijn buschauffeur

D rijbewijs

Om buschauffeur te worden, heb je rijbewijs D nodig in combinatie met code 95. Bij dit laatste wordt je vakbekwaamheid getest en dat is nodig als je beroepschauffeur wilt worden. Wanneer je je busrijbewijs hebt gehaald, mag je in alle bussen rijden, dus ook de elektrische stadsbussen.

Wil jij een proefritje maken in de bus?

Meld je dan nu aan via onderstaande knop!

Waar ga jij werken?

Wij werken op dit moment samen met Arriva, Hermes, Breng, Keolis en EBS. Dat betekent dat jij in bijna heel Nederland aan het werk kunt, voor zowel stad- als streekvervoer.

Meteen solliciteren?

Open dag zaterdag 23 maart | 10:00 – 16:00 uur

Kom naar onze open dag en ontdek de mogelijkheden bij Allroad!

Meld je nu aan voor een proefrit in de bus of vrachtwagen.