Allroad Arbeidsbemiddeling

Werken bij Bidfood

Hoe is het om voor een opdrachtgever te werken? Om je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, zetten we enkele van onze opdrachtgevers in de spotlights. Je leest hier alles over de werkzaamheden, de collega’s en natuurlijk hoe je voor hen aan de slag gaat.

Over Bidfood

Iedereen heeft er wel eens een vrachtwagen van zien rijden: horecagroothandel Bidfood. Of misschien stond er net een chauffeur te lossen bij je favoriete café. Het is ook bijna niet te missen, Bidfood heeft immers een vloot van 350 vrachtwagens, 18 vestigingen en meer dan 2.000 medewerkers. Al vele jaren zijn wij trotse partner van Bidfood en hebben dan ook vele chauffeurs en opleidingskandidaten bij hen mogen plaatsen.

In gesprek de teamleider Transport

Als er iemand gepassioneerd is over zijn baan en het bedrijf waar hij werkt, dan is het de teamleider van Transport wel. Hij vertelt ons alles over het bedrijf, de sfeer die er heerst en waarom het zo leuk is om te werken bij Bidfood.

Wil je meer weten over de functies in Transport en Logistiek?

De functies bij Bidfood

Met meer dan 2.000 medewerkers, zijn er bij Bidfood allerlei verschillende functies. Wij zijn voor Bidfood voornamelijk op zoek naar C-chauffeurs. Maar ook wanneer jij nog geen C-rijbewijs hebt, dan ben je bij Bidfood aan het juiste adres. 

‘Wat als ik meer wil?’ Bij Bidfood is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door maatwerk te bieden, vinden ze altijd een functie die bij jou past. Of dit nu is als transportplanner, als laadcoördinator of als teamleider, ze denken altijd mee met jouw wensen en kwaliteiten.

Wil je weten hoe een werkdag als C-chauffeur bij Bidfood eruit ziet? Bekijk de infographic hieronder. 

Het opleidingstraject tot C-chauffeur

Via Allroad ga jij de opleiding tot vrachtwagenchauffeur volgen, terwijl je bij Bidfood aan de slag gaat als bijrijder en BE-chauffeur. Samen met de chauffeur ga jij dagelijks op pad en leer jij direct de routes en klanten kennen. Heb je rijlessen of komt er een examen aan, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden in de planning.

Infographic Tuinmaximaal liggend

Ervaringen

Ben je benieuwd hoe de medewerkers het zelf vinden om bij Bidfood te werken? Martine en Nick vertellen hun verhaal.

Geld verdienen en ondertussen je C-rijbewijs halen?

Bij Bidfood ga je aan de slag als bijrijder en volg je tegelijkertijd bij Allroad de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Meer informatie over het opleidingstraject vind je via onderstaande knop.

Benieuwd hoe een week als opleidingskandidaat eruit ziet? Bekijk dan eens de infographic hieronder.