Allroad Arbeidsbemiddeling

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan, maar ben je nog aan het oriënteren in wat voor functie? Laat hieronder je gegevens achter en wij gaan samen met jou kijken welke baan het beste bij jou past.

Laat hieronder je gegevens achter

Met bijna 150 vacatures op gebied van ov, transport en logistiek, zit er altijd wel een job bij die aansluit bij jouw wensen. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je met zoveel vacatures door de bomen het bos niet meer ziet. Wij denken graag met je mee en staan open voor jouw voorkeuren. Samen gaan we op zoek naar een functie die perfect bij jou past.

Je kunt daarom ook ‘open’ solliciteren. Omdat we dit niet moeilijker willen maken dan nodig is, vragen wij alleen om je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, woonplaats en de sector in te vullen. Je mag ook je cv en motivatiebrief meesturen, maar dat hoeft niet.  

Ken jij iemand die chauffeur wil worden?

Bekijk onze vacatures

Buschauffeur EBS

    €2650 – €3050 per maand         24 – 40 uur    Den Hoorn • Den Haag • Hellevoetsluis • Spijkenisse • Zoetermeer  Je rijdt lekkerder in de bussen van EBS Beschik je over het D-rijbewijs en rijd je

Lees verder »

Wij vervulden in 12 jaar tijd:

0
Vacatures

En hielpen:

0
Opdrachtgevers