Allroad Arbeidsbemiddeling

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan, maar ben je nog aan het oriënteren in wat voor functie? Laat hieronder je gegevens achter en wij gaan samen met jou kijken welke baan het beste bij jou past.

Laat hieronder je gegevens achter

Met bijna 150 vacatures op gebied van ov, transport en logistiek, zit er altijd wel een job bij die aansluit bij jouw wensen. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je met zoveel vacatures door de bomen het bos niet meer ziet. Wij denken graag met je mee en staan open voor jouw voorkeuren. Samen gaan we op zoek naar een functie die perfect bij jou past.

Je kunt daarom ook ‘open’ solliciteren. Omdat we dit niet moeilijker willen maken dan nodig is, vragen wij alleen om je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, woonplaats en de sector in te vullen. Je mag ook je cv en motivatiebrief meesturen, maar dat hoeft niet.  

Ken jij iemand die chauffeur wil worden?

Bekijk onze vacatures

Tankwagen chauffeur Someren

                  €13,94 – €17,64 per uur           40 uur     CE-chauffeur gezocht! Ben jij een ervaren chauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Someren? Dan hebben

Lees verder »

Vrachtwagenchauffeur Portaalwagen

€2622,76 – €3068,25 per maand    40 uur    Vrachtwagenchauffeur Portaalwagen Voor onze klant in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als chauffeur voor de portaalwagen zamel je onder andere bouw- en sloopafval in met containers van

Lees verder »

Wij vervulden in 12 jaar tijd:

0
Vacatures

En hielpen:

0
Opdrachtgevers

Open dag zaterdag 23 maart | 10:00 – 16:00 uur

Kom naar onze open dag en ontdek de mogelijkheden bij Allroad!

Meld je nu aan voor een proefrit in de bus of vrachtwagen.