Allroad Arbeidsbemiddeling

Over Allroad

Wil je meer weten over wie Allroad nou precies is? Dan ben je hier op de goede plek. Wij ontzorgen opdrachtgevers en vinden de perfecte droombaan voor jou als uitzendkracht!

Facebook

Wil jij op de hoogte blijven van al onze vacatures en het laatste nieuws uit de branche? Volg ons dan op Facebook.

LinkedIn

Via onze LinkedIn pagina houden wij jou graag op de hoogte van het nieuws uit de branche en de nieuwste vacatures binnen Allroad.

Instagram

Via onze Instagram pagina laten wij jou graag zien hoe het werken als, onder andere bus- of vrachtwagenchauffeur, is.

YouTube

Wil jij weten hoe het werken bij Allroad is? Via ons YouTube kanaal laten wij zien hoe het werk als bus- of vrachtwagenchauffeur is.

Ons verhaal

Aan de wieg van Allroad stond de opa van huidig directeur John Dekker, die in 1932 startte met rijschool Dekker. Het bedrijf ging van opa op vader en van vader op zoon, die zich in 2008 toelegde op het opleiden van buschauffeurs. Dat werd direct bezegeld met een samenwerking met Hermes. Deze streekvervoerder was er vanaf de start bij en inmiddels tellen we daar grote spelers als Arriva en Connexxion bij op.

Voortgekomen uit de oudste Nederlandse rijschool is Allroad Uitzendbureau in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot expert op het gebied van opleiding en plaatsing van professionele chauffeurs voor de transport- en logistieke sector en openbaar vervoer. Persoonlijke benadering is onze kracht en zorgt keer op keer voor een duurzame match tussen chauffeur en opdrachtgever. 

Start hier jouw weg naar een nieuwe baan!

Van rijles tot examen en van kennismaking met een opdrachtgever tot de eerste rit van een beginnend chauffeur: Allroad begeleidt chauffeurs bij elke stap in het proces richting een baan. Bij een rijschool bij de kandidaat in de buurt of bij ons eigen opleidingsinstituut in Eindhoven halen zij het rijbewijs C, CE of D. Daarbij krijgen chauffeurs eventueel ondersteuning bij de theorie. En zoeken we samen naar een geschikte opdrachtgever.

De rode draad door dit traject is onze persoonlijke en informele omgang. Al bij de eerste ontmoeting richten wij ons op de wensen van onze toekomstige chauffeurs en opdrachtgevers. Een baan moet passen in het leven van de chauffeur. Wil hij of zij in de avond thuis zijn om met het gezin te kunnen eten? Dan zoeken wij een baan die in dat straatje past. Heb je net je rijbewijs en rijd je liever niet over de grens? Dan zoeken wij een baan binnen Nederland voor jou.

Laat de zoektocht naar een geschoolde chauffeur of logistiek medewerker aan ons over.

Jaarlijks leveren wij aan opdrachtgevers genoeg bus- en vrachtwagenchauffeurs om een flexibele schil te vormen. We nemen zorgen over onderbezetting en te weinig kundig personeel weg. Wij houden de lijnen met chauffeur en opdrachtgever kort. Zo zijn we onvrede en problemen ver voor en kunnen wij op tijd schakelen als de behoefte verandert. 

Wat ons team kenmerkt is de betrokkenheid bij de wensen en het leven van de chauffeur. Ons contact stopt namelijk niet nadat jij jouw baan hebt gevonden. Houd ons via WhatsApp op de hoogte van jouw eerste werkdag. Bel ons als je vragen hebt en voer met ons jouw functioneringsgesprek.

Wij vervulden in 12 jaar tijd:

0
Vacatures

En hielpen:

0
Opdrachtgevers

Wij nemen personeelszaken van onze opdrachtgevers uit handen.

Opleiding en bij- of omscholing

Wij bieden mogelijkheden voor het C, CE, D en BE rijbewijs en Code 95.

Werving en selectie

Wij werven geschikte kandidaten voor jou en doorlopen met hen de totale selectieprocedure.

Functionerings-gesprekken

Wij hebben regelmatig contact met de werknemer, jou en de leidinggevende om voldoende op de hoogte te zijn van het functioneren van de werknemer.

Personeels-administratie

Geen administratieve rompslomp meer, want wij regelen dit allemaal voor jou.

Ziekteafhandeling

Komt jouw werknemer in de ziektewet terecht? Ook hier hoef jij de administratie niet voor te regelen, want dit pakken wij voor jou op. 

En nog meer!