Over Allroad

Allroad is niet zomaar een bedrijf, maar staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van een uitzendbureau, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

Inmiddels heeft Allroad Uitzendbureau ruim 10 jaar ervaring in het leveren van flexibel personeel ten behoeve van het openbaar vervoer. Allroad is niet alleen hofleverancier van Arriva Noord-Brabant, maar levert ook buschauffeurs aan Connexxion en Hermes. Ook binnen de sector transport en logistiek speelt Allroad een belangrijke rol in het leveren van flexibel en kwalitatief personeel. Al vele transportbedrijven weten de weg naar Allroad Uitzendbureau te vinden. 

Allroad Uitzendbureau vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, wij zijn groot geworden door persoonlijk te blijven. Al onze medewerkers kennen en zijn betrokken met onze hun kandidaten en opdrachtgevers, daardoor kunnen wij de perfecte match realiseren.

Vijf kernwaarden waar Allroad voor staat:

Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten.
Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers.
Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit.
Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match.
Veelzijdig: Naast het uitzenden van personeel beschikt Allroad over de Allroad academy om personeel op te leiden.