Allroad Arbeidsbemiddeling

Kruip achter het stuur van een bus of vrachtwagen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan én ben je graag onderweg? Dan is een baan als bus-of vrachtwagenchauffeur misschien wel perfect voor jou! Of heb jij er wel eens over nagedacht om bus-of vrachtwagenchauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! Kruip achter het stuur en ervaar hoe het is om zo’n groot voertuig te besturen. 

Kom jij een proefrit maken?

Op onze proefrit dagen kun jij kennismaken met het beroep van bus- of vrachtwagenchauffeur. Je ervaart hoe het is om in een groot voertuig te rijden en ontdekt vrijblijvend de mogelijkheden binnen Transport & Logistiek en het Openbaar Vervoer.

 

 Hoe ziet dit er precies uit?

1.  We verwelkomen je bij Allroad (Langendijk 27 in Eindhoven) met een kop koffie. 

2.  Na een korte kennismaking mag jij plaatsnemen achter het stuur van de bus of vrachtwagen. 

3.  Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs ga je meteen een ritje maken door Eindhoven. 

4.  Na de proefrit krijg je alle informatie over de opleiding tot bus-of vrachtwagenchauffeur én kun je al je vragen stellen. 

Waarom kiezen voor Allroad?

Bij Allroad hebben we alle kennis in huis op het gebied van Transport, Logistiek en Openbaar Vervoer. Via onze eigen rijschool kun jij de opleiding tot bus-of vrachtwagenchauffeur volgen. Wij leiden je niet alleen op tot beroepschauffeur, maar vinden ook meteen de ideale baan voor jou! Zodra jij je rijbewijs hebt gehaald, kun je meteen aan het werk bij een van onze opdrachtgevers. Met ons grote aanbod aan vacatures is er altijd een baan die bij jou past. 

Eigen rijschool

100% baangarantie

Groot aanbod vacatures

Aanmelden

Meld je aan voor een proefrit via onderstaand formulier. Om deel te kunnen nemen is een geldig B-rijbewijs verplicht. Na aanmelding nemen wij contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. 

Aanmeldformulier proefrit

Benieuwd naar de ervaringen van onze chauffeurs?

Bekijk onze vacatures