Allroad Arbeidsbemiddeling

Vrachtwagenchauffeur worden? Opleiding met baangarantie

Wil je vrachtwagenchauffeur worden en ben je op zoek naar een uitstekende opleiding? Allroad biedt de ideale oplossing! Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid om opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur en je droomcarrière direct te starten.

Opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur is opgebouwd uit praktijkgerichte lessen. Je gaat je rijvaardigheid en technische kennis verbeteren zodat je straks precies weet hoe je in een vrachtwagen rijdt en wat alle regels zijn. Bij Allroad kun je tijdens je opleiding al aan de slag in een logistieke functie en worden de kosten door ons vooruitbetaald. Je kunt dus direct van start!

We werken samen met ervaren rijinstructeurs die je begeleiden en ondersteunen bij je opleiding. Zij beschikken over de juiste kwalificaties en ervaring en helpen jou om je doelen te bereiken. Bij Allroad ben je in goede handen.

Je opleiding eindigt met een rijexamen voor je rijbewijs en Code 95 en vervolgens bieden we jou een baan aan. Tijdens je opleiding gaan we samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en een van onze opdrachtgevers.

Een baan als vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur worden is ontzettend leuk! We krijgen veel positieve reacties van onze collega’s die meteen na hun opleiding worden ingezet en met veel plezier voor een van onze opdrachtgevers de weg opgaan. Zo ook Marco:

Het rijden zelf vindt Marco echt het allerleukste aan zijn werk. Hij zit het liefst zo lang mogelijk op de weg. “Ik wil gewoon veel kilometers maken. Je zit lekker warm in je cabinetje met de radio en je kopje koffie.”. Daarnaast is hij erg te spreken over Allroad, wat natuurlijk een prachtig compliment is voor ons: “Allroad is altijd eerlijk, recht voor z’n raap en behandelt je niet als een nummer.”

Niet alleen Marco heeft zijn ervaring met ons gedeeld. Tientallen (toekomstige) collega’s zijn je al voor geweest. Lees hier alle succesverhalen van onze chauffeurs om een idee te krijgen van hoe een dag als vrachtwagenchauffeur eruitziet.

Neem contact op

Ben je enthousiast en wil je graag vrachtwagenchauffeur worden via Allroad? Wij bieden de beste opleiding die je op de juiste manier voorbereidt op jouw nieuwe carrière. Bekijk onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur en neem contact met ons op via info@allroad.nl of bel ons via 040 – 555 55 55.

Meer lezen?

Buschauffeur Vincent

De route van Vincent

Vincent hield altijd al van rijden. En welk beroep past daar beter bij dan het beroep van buschauffeur?
Wat hij het allerliefst doet? Dat lees je hier.

Lees verder »